Valhalla legend: Thor

Valhalla legend: Thor

Legends of Valhalla: Thor

1h 24min  |  Komöödia, Seiklus, Animatsioon  |  Kinodes alates: 27.04.2012

Väikeses külakeses kasvav teismeline sepapoiss soovib suurena tugevaks meheks saada ning võitlejate ridadega ühineda. Ühel päeval satub Valhalla jumalate kuninga Odini poja kätesse kõnelev vasar, mis mitte ainult ei jaga kasulikke nõuandeid, vaid annab ka hiiglase jõu. Imelist relva soovivad enda valdusse saada mitmed kurjad jõud ja koguni needusi puistav nõid koos võimsate hiiglaste jõuguga.

Uskumatu uudis 3D-animatsiooni armastajatele! Islandi esimene, seitse aastat joonistatud ja täiustatud eepiline animaseiklus on lõpuks vaatajateni jõudnud ja saanud palju positiivset vastukaja. Jääliustike, kuumaveeallikate ja aeg-ajalt tossavate vulkaanide maa animaatorid tegid tihedat koostööd Saksa- ja Iirimaa spetsialistidega.

Põhjamaa mütoloogial põhinev saaga, kummaliselt intrigeeriv ja võluv animastiil, huvitavad tegelased ja efektselt ära kasutatud 3D eelised peaksid Islandi meistrite töö maailma tasemele tõstma. Juba enne esilinastust oli film müüdud viiekümnesse riiki üle terve maailma.

Režissööriks on Óskar Jónasson, kelle krimitriller „Reykjavík-Rotterdam“ sai aluseks selleaastasele Ameerika uusversioonile „Salakaup“. Sulaselges eesti keeles kõnelevatele tegelastele andsid oma hääle Tiit Sukk, Emil Rutiku, Tõnu Oja, Margus Jürisson, Kristi Aule, Andrus Kasesalu jpt.


Levitaja: Prior Record Group
Lavastaja: Óskar Jónasson, Toby Genkel, Gunnar Karlsson
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.