Armastuse punane pärl

Armastuse punane pärl

Kрасный жемчуг любви

1h 24min  |  Romantiline draama  |  Kinodes alates: 09.05.2008

Maria on noor ja kaunis. Naise elu sarnaneb muinasjutuga, kõik tema unistused täituvad nagu võlukepikese abil. Kaunita¬ril on tark, armastav ja rikas abikaasa; tal on olemas kõik, mida hing ihkab – kõik, mida raha eest saab. Kuid tal ei ole lapsi. Maria tahaks emaks saada, aga ei ole suuteline sünnitama.

Selleks, et oma nukrusega kuidagi hakkama saada, läheb meeleheitel naine šamaani juurde. Too ennustab kivide pealt… Maria tõmbab välja punase pärli, mis on armastuse ja kire sümbol. Peagi kohtab ta Teda… Ta on hulljulge motosportlane, kes muudab kaunitari elu, õhib tema maailma seestpoolt, tehes kõik maa¬tasa.



Nad kihutavad tsikliga linnas ringi, nad armat¬sevad kõikjal. Suurlinn lummab oma bulvarite ja küngastega. See on kirglik ja imeline, unetute ööde ja hinge pahupidi pööravate seikluste linn. Selles linnas elab armastus, ja armastuse eest pole võimalik põ¬geneda… isegi siis, kui seda punast pärli looduses tegelikult ei eksisteeri...

“Armastuse punane pärl“ on romantiline draama, mille lavastas Eesti mees Andres Puustusmaa (“18-14“). Osades Oksana Fandera (“Riiginõunik“), Igor Jatsko (“18-14“), Jevgeni Tsõganov, Natalja Surkova, Juri Stepanov, Irina Rahmanova jt. Eesti meeste lippu hoiab käesolevas linaloos kõrgel Peeter Volkonski.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.