Pildid teispoolsusest

Pildid teispoolsusest

Shutter

1h 25min  |  Õudus  |  Kinodes alates: 25.04.2008

CNN-i poolt korraldatud küsitlus näitas, et kolmandik inimestest usub kummitustesse ning et suur osa neist väidab olevat mõnega ka kohtunud!

Fotograaf Beni (Joshua Jackson) ja tema värske abikaasa Jane’i (Rachael Taylor) pidi fotosessioon Tokios olema otsekui makstud mesinädalateks. Nii siiski ei lähe. Teel linna sõidavad nad otsa kujule, kes ilmus nende auto ette otsekui maa alt. Teadvusele tulles ei leia nad aga tüdrukust jälgegi ja jätkavad teed. Tokios kohtub Ben uuesti oma vanade sõpradega ning upub töösse, samas kui Jane tunneb end võõrana võõras linnas täiesti üksi.

Ebameeldiva üllatusena avastab Ben, et kõigil tema tehtud fotodel on näha inimese kujulist salapärast laiku. Jane on kindel, et see on surnud tüdruk teelt, kes otsib võimalust kätte maksta neile, kes ta sinna surema jätsid…

”Pildid teispoolsusest” on verdtarretav uusversioon Tai 2004. aasta õudushitist. Osades Joshua Jackson (”Linnalegend”), Rachael Taylor (”Transformerid”), Megumi Okina (”Ju-On: The Grudge”), David Denman (”Kontor”), John Hensley (”nip/tuck”), James Kyson Lee (”Heroes”) jt. Lavastas Masayuki Ochiai (”Kansen”).

NB! Alla 12-aastastele keelatud (K-12), nõrganärvilistele ei soovitata

Soovitame "Pilte teispoolsusest", kui Sulle on meeldinud järgmised filmid:

"Ring"

"Silm"

"Vimm"

"Tume vesi"

"Kuues meel"

"Sõnumitoojad"


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid