Ananassiekspress

Ananassiekspress

Pineapple Express

1h 50min  |  Action-komöödia  |  Kinodes alates: 03.10.2008

Laisal päevavargal Dale Dentonil (Seth Rogen) on vaid üks põhjus külastada päevast päeva diivanil teleka ees veetvat Saul Silverit (James Franco) – tema käest saab osta head kanepit. Eriti hea on uus ja haruldane sort “Ananassiekspress”, mis lõhnab nagu... seda ei saa kahjuks siinkohal öelda!

Ent kui Dale satub tunnistajaks mõrvale, mille panevad toime räpane politseinik (Rosie Perez) ja linna kardetuim narkoparun (Gary Cole) ning kui ta jätab endast sündmuskohale maha “Ananassiekspressi” koni, on tal uus põhjus Sauli külastamiseks: et põgeneda elu eest. Peagi saab selgeks, et nende kahe hirm saada jõhkralt tapetud ei olegi paranoia, nende elu ripub tõepoolest juuksekarva otsas!

”Ananassiekspress” on teravmeelne action-komöödia, mille stsenaariumi autoriteks eelmise aasta menukomöödia ”Superbad” loojad Seth Rogen ja Evan Goldberg ning tootjaks hetke edukaim komöödiaprodutsent Judd Apatow. Osades Seth Rogen (”Kõht ette”, ”Superbad”), James Franco (”Ämblikmees”, ”Freaks and Geeks”), Danny McBride (”Troopiline kõu”), Gary Cole (”Kontorirotid”), Rosie Perez (”Valged pole mängumehed”) jpt. Lavastas David Gordon Green (”All the Real Girls”).

NB! Alla 14-aastastele keelatud (K-14)


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid