Igavese armastuse sõdalane - Jade Warrior

Igavese armastuse sõdalane - Jade Warrior

Jade Warrior

1h 44min  |  Seiklusdraama  |  Kinodes alates: 20.10.2006

Soome rahvuslik eepos Kalevala paljastas vaid osa tegelikust tõest. Kui palju jäeti välja, kui palju lugusid jutustamata. "Jade Warrior" ühendab Soome ja Hiina mütoloogia üheks filmiks – esimeseks Soome Kung Fu filmiks.

7000 aastat tagasi, iidses Hiinas, võitles üks armuvalus sõdalane oma saatusega. Ta soovis veel ühte võimalust olla koos oma armastatuga... ja ta sai selle võimaluse, kuid hoopis teisel, kaugel maal ning hoopis teises, kauges ajas, külmas põhjalas.

"Jade Warrior" on täispikk mängufilm, mis ühendab Aasia esteetika ja Soome maastiku – austusavaldus Kung Fu filmidele ja tõeliselt originaalne lähenemine Soome rahvuseeposele Kalevala. Jade Warrior’i tegevus, põnevus ja ohtlikud situatsioonid toetuvad melodramaatilisele loole toibumisest lootusetust, vastamata jäänud armastusest, mis on kestnud tuhandeid aastaid.

Suurejoonelise ja ambitsioonika Soome-Eesti-Hiina-Hollandi koostööfilmi peaosades löövad kaasa Tommi Eronen ("Lapsed ja täiskasvanud"), Markku Peltola ("Mees ilma minevikuta"), Zhang Jingchu, Krista Kosonen, Cheng Taishen, Dang Hao ja Elle Kull. Filmi kaasstsenarist ja lavastaja on Antti-Jussi Annila.


Levitaja: Film Tower


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.