Põrgulik kohting

Põrgulik kohting

Date Night

1h 28min  |  Komöödia, Märul, Põnevik, Romantika  |  Kinodes alates: 09.04.2010

Claire ja Phil Foster (Tina Fey ja Steve Carell) on tüüpiline keskklassi abielupaar, kelle elu, kaasa arvatud nende iganädalane õhtusöök ja kinoskäik, on muutunud rutiiniks. Selleks, et tavaellu pisut särtsu tuua, külastavad nad seekordsel kohtinguõhtul Manhattanil asuvat trendikat söögikohta. Nagu selgub, on see suur viga. Õige pea pääseb põrgu valla ning teise abielupaariga segi aetud Claire ja Phil peavad põgenema elu eest.

“Põrgulik kohting“ on tempokas action-komöödia, mille lavastas Shawn Levy (“Öö muuseumis“). Osades Steve Carell (“Get Smart“, “Kontor“), Tina Fey (“30 Rock“), Taraji P. Henson (“Benjamin Buttoni uskumatu elu“), Common (“Wanted“), Mark Wahlberg (“Kahe tule vahel“), James Franco (“Ananassiekspress“), Mila Kunis (“Unusta Sarah Marshall“), Leighton Meester (“Kõmutüdruk“), Mark Ruffalo (“Üleöö 30“), Kristen Wiig (“Adventureland“) ja Ray Liotta (“Metsikud tsiklivennad“).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Shawn Levy
Osatäitjad: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, Jimmi Simpson, William Fichtner, Leighton Meester, Kristen Wiig, Garrett Brawith, Marion Kerr, Katherine Macanufo, Gal Gadot


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.