Mängur

Mängur

Gamer

1h 35min  |  Märul  |  Kinodes alates: 09.09.2009

Lähitulevikus on arvutimängude ja meelelahutuse maailm arenenud hirmuäratavaks hübriidiks. Inimestel on voli kontrollida teisi inimesi ulatuslikes ja mitme mängijaga võrgumängudes, mille eesmärk on üks: võitja saab kõik. Meelekontrollimise tehnoloogia on laialt levinud ja vastuoluliste mängude keskmes on nende looja, miljardär Ken Castle (Michael C. Hall). Tema viimane vaimusünnitis, tulistamismäng „Tapjad“, lubab miljonitel inimestel kogu maailma silme all välja elada ka kõige metsikumaid fantaasiaid, kasutades surmavõitluses oma tegelaskujudena päris vange.

Kable (Gerard Butler) on ülivägivaldse „Tapjate“ mängu täht ja kultuskangelane. Kable’i kontrollijaks on rokkstaari olekuga noor mängur Simon, kes vastu ootusi viib Kable’i igal nädalal võidule. Perest eemale kistud, türmi pistetud ja vastu tahtmist võitlejaks sunnitud tänapäeva gladiaator peab mängust pääsemiseks piisavalt kaua vastu pidama, et vabastada oma pere, saada tagasi identiteet ja päästa inimkond Castle’i julma tehnoloogia küüsist.

Ulmelise action-filmi “Mängur” lavastasid Mark Neveldine ja Brian Taylor (”Adrenaliin“). Peaosas Gerard Butler (”300“), lisaks teevad kaasa Michael C. Hall (”Dexter“), Amber Valletta (”Riskikuller 2“), John Leguizamo (”Õigustatud tapmine“) ning Chris "Ludacris“ Bridges (”RocknRolla“) ja Kyra Sedgwick (draamasari ”The Closer“).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Osatäitjad: Logan Lerman


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid