Jahihooaeg

Jahihooaeg

Open Season

1h 26min  |  Animatsioon  |  Kinodes alates: 20.10.2006

Boog on kodustatud karumürakas, kellel pole aimugi, kuidas endale ise toitu hankida või üldse metsas hakkama saada. Tema mugav maailm pööratakse pea peale päeval, mil ta kohtub Elliotiga, hädavaresest põdraga, kellel on alles üksainus sarv ning kes hetkekski vait ei jää. Kui Elliot veenab Boogi oma õdusast pesast välja tulema, et maitsta laia maailma, väljuvad sündmused kiiresti kontrolli alt.

Korraga leiavad mõlemad end metsast, kusjuures kardetud jahihooaja alguseni on jäänud ainult 3 päeva! Boog ja Elliot peavad nüüd kiiresti kohanema ning ainus võimalus saada mets tagasi selle õigete peremeeste kontrolli alla on siis, kui kõik metsaelanikud selleks ühiselt pingutavad.

Lustakas komöödia ”Jahihooaeg” on uue animastuudio ”Sony Pictures Animation” esimene film ning on mõeldud vaatajatele vanuses 2 – 102. Oma hääle andsid sellele loole Marko Matvere, Tiit Sukk, Harriet Toompere, Jaan Rekkor, Hendrik Sal-Saller, Piret Kalda, Raivo E. Tamm, Andres Ots, Marika Korolev, Merle Palmiste, Kristjan Jõekalda jt. Filmi lavastasid Jill Culton and Roger Allers, stuudios Orbital Vox valminud eestikeelse dublaazhi eest vastutab Veiko Anvelt.



NB! Coca-Cola Plazas linastuvad lisaks eestikeelsele ka inglise- ja venekeelne versioon.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.