Minu verine valentinipäev 3D

Minu verine valentinipäev 3D

My Bloody Valentine 3D

1h 41min  |  Õudus  |  Kinodes alates: 06.03.2009

Harmony väikelinn muutus igaveseks pärast seda, kui kogenematu kaevuri Tom Hannigeri (Jensen Ackles) põhjustatud õnnetuse tagajärjel kaotas viis kaevurit elu ning ainus ellujäänu, Harry Warden, langes koomasse. Aasta hiljem, valentinipäeval ärkas ta üles… ja mõrvas kirkaga 22 inimest, enne kui ta ise surmati.

Möödunud on 10 aastat ning Tom naaseb kodulinna, vaevatuna endiselt oma süükoormast. Lisaks sellele on mehe endine pruut Sarah (Jaime King) vahepeal abiellunud ta parima sõbra, sherif Axeliga (Kerr Smith). Ent linna on naasnud ka selle sünge minevik, kui öösel asub tegutsema kaevurimaski kandev kirkaga relvastatud mõrvar. Tom, Sarah ja Axel hakkavad peagi kahtlustama, et see on Harry Warden, kes on neile järele tulnud…



Raju õudusfilm “Minu verine valentinipäev 3D” on uusversioon 1981. aasta samanimelisest teosest, mille muudab eriti shokeerivaks 3D-tehnoloogia, tänu millele on film nõrgema närviga kinohuvilistele rangelt keelatud. Osades Jensen Ackles (“Supernatural”), Jaime King (“Sin City”), Kerr Smith (“Lõpp-punkt”), Betsy Rue (“Deep in the Valley”), Edi Gathegi (“Videvik”) jt. Lavastas Patrick Lussier (“Dracula 2000”).

TÄHELEPANU! FILM ON KEELATUD ALLA 16-AASTASTELE (K-16) JA SEDA EI SOOVITATA NÕRGANÄRVILISTELE!


Levitaja: ACME FILM OÜ


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.