Suur võidusõit. Audi Lancia vastu

Suur võidusõit. Audi Lancia vastu

Race for Glory: Audi vs. Lancia

1h 48min  |  Draama, Biograafia, Sport  |  Kinodes alates: 23.02.2024

Mürisevad mootorid ja suurejoonelised võistlused filmis "Suur võidusõit. Lancia Audi vastu". Peaosades Daniel Brühl ("Rush") ja Riccardo Scamarcio ("John Wick: Chapter 2").

23. veebruaril jõuab kinoekraanile tõsilugu 1983. aasta ralli maailmameistrivõistlustest, mis tähendas revolutsiooni autospordis. Filmi "Suur võidusõit. Lancia Audi vastu" suurepärane näitlejaansambel aitab vaatajatel tunda sedasama adrenaliinitulva, mida 41 aastat tagasi tundsid tõelise ralli pealtvaatajad. 51. Monte Carlo ralli osutus maailma kõige suurejoonelisemaks, võistluslikumaks ja ohtlikumaks spordisündmuseks. See oli kahe auahne firma, kahe filosoofia, kahe legendaarse titaani Audi ja Lancia jõuproov, roolis maailma parimad rallisõitjad.

Nelikveoga Audi on võimas nagu alati, sõidab vaevata ükskõik kui konarlikul teel. Itaalia auto, läbimõeldud disainiga Lancia 037, on tõeline kiskja, tagarattaveoga, kuid kerge ja asfaltteedel suurepärase manööverdusvõimega. Mõlemad meeskonnad on valmis ja kuigi ralli on ohtlik sõiduala, hirmutab neid ainult üks asi: lüüasaamine.

Põnevad trassid, mootorimüra, ohtlikud serpentiinid, tolm, ootamatud olukorrad, kitsad linna- ja külatänavad, aga ka erakordne eneseusk panevad vere möllama. Igast pöördest saab taktikaline mäng, füüsiliste ja vaimsete võimete proovilepanek, et uuenduslikust tehnikast viimane võtta ja rallisõpradele rõõmu pakkuda. Meeskonnad kasutavad kõiki nippe ja on valmis tegema kõik, et vaid võita.

Kumb siis võidab, kas võimas Audi või autsaider Lancia? Võidusõidu põnevus ja hasart kisuvad vaatajat kaasa, sest tegu pole lihtsalt filmiga, vaid kogemusega, võrdsete vastaste heitlusega alates esimesest mootoripöördest kuni võitja triumfini.

Režissöör: Stefano Mordini


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Stefano Mordini
Osatäitjad: Daniel Brühl, Riccardo Scamarcio, Katie Clarkson-Hill, Volker Bruch


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid