Järgmine värav võidab

Järgmine värav võidab

Next Goal Wins

1h 44min  |  Komöödia, Draama, Sport  |  Kinodes alates: 05.01.2024

Michael Fassbender ("Prometheus", "X-Men: Days of Future Past") polüneeslasest filmilavastajale Taika Waititile ("What We Do in the Shadows", "Jojo Rabbit", "Thor: Ragnarok") omaseks saanud mõnusa huumoriga haaravas komöödias "Järgmine värav võidab".

Filmi Eesti esilinastus toimus PÖFF 2023 alaprogrammis "Festivalide paremik".

Kes on läbi aegade viletsaim jalkameeskond? Sellele võis 2002. aastal lausa kliinilise täpsusega vastata, sest mõistagi oli see Ameerika-Samoa, kes kaotas MM-kvalifikatsioonimatši Austraaliale ei rohkem ega vähem kui 31:0...

12 aastat hiljem jahib tiim endiselt kõigi aegade esimest võitu ja ka esimest väravat ning selleks on vaja astuda otsustavaid samme – uueks peatreeneriks palgatakse karmikäeline Rongen (Michael Fassbender), kelle jaoks on maandumine unisel Vaikse ookeani saarekesel tõeline kultuurišokk. Kohalikud mängumehed, kes maailma parima jalgpalluri valimistel kõrgetele kohtadele ei kandideeri, teavad seda omast käest ent otsustavad siiski anda endast kõik oma väikese ent südika kogukonna nimel.

Teistes osades ka Oscar Knightley, David Fane, Beulah Koale, Lehi Falepapalangi, Elizabeth Moss, Rhys D'Arby, Will Arnett ja paljud teised. Filmi stsenaristideks olid Taika Waititi ja Iain Morris.

Režissööritoolis istus Taika Waititi.


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Taika Waititi
Osatäitjad: Michael Fassbender, Oscar Kightley, Kaimana, David Fane


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid