Saatanakummardajad

Saatanakummardajad

Lord of Misrule

1h 44min  |  Õudus  |  Kinodes alates: 29.12.2023

Filmide "Orphan: First Kill" ja "The Boy" režissööri uus, müstikat ja jubedaid saatanlikke rituaale tulvil õudusfilm "Saatanakummardajad".

Inglise kolkakülas on melu, karnevalikostüümide, lõkete ja lauludega tähistatakse sajanditevanust müütilist püha, pööripäeva, mille kestel kutsutakse välja iidne vaim ja julmadele jumalustele ohverdatakse elu. See jube traditsioon, millest on säilinud legendid ja verine sümboolika, pühitseb maad ja teeb selle viljakaks.

Rebecca Holland (Tuppence Middleton), kes ei tea jubedatest paganlikest traditsioonidest midagi, sõidab koos perega külasse, kus ta ordineeritakse uueks vaimulikuks. Ilus loodus, põlispuud, mugav maja, töökad elanikud, meeldiv töö – rohkem pole uue elu alustamiseks vajagi. Eesseisvad pidustused on suurepärane võimalus kogukonnaga liituda ja elanikega tuttavaks saada. Ent keset jubedates kostüümides pidutsevaid inimesi läheb Rebecca kümneaastane tütar Grace (Evie Templeton) salapärasel kombel kaduma.

Vanemad otsivad teda, kuid kohalikud ei ilmuta erilist rahutust. Lapse kadumise kummalisi asjaolude uurimise käigus kerkivad pinnale idüllilise külakese veel hirmsamad saladused. Senine rahulik elu muutub õudusunenäoks.

Müstiliste paganlike rituaalidega üle külvatud õudusfilm "Saatanakummardajad" on sünge lugu, milles sulavad kokku olevik ja minevik.

REŽISSÖÖR: William Brent Bell („Poiss“, „Orb. Esimene ohver“)

OSADES: Ralph Ineson („Valmistub mängija number üks“), Tuppence Middleton („Downton Abbey“, „Downton Abbey 2“), Evie Templeton, Matt Stokoe jt.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: William Brent Bell
Osatäitjad: Tuppence Middleton, Ralph Ineson, Matt Stokoe, Alexa Goodall


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid