Minevikuviirastused

Minevikuviirastused

The Refuge

1h 32min  |  Õudus  |  Kinodes alates: 08.12.2023

Hollywoodi kuulsaim soomlane, režissöör Renny Harlin ("Die Hard 2", "The Cliffhanger", "Exorcist: The Beginning", "Deep Blue Sea") naaseb kinoekraanidele pingelise õudusfilmiga, mis sunnib selle žanri austajaid tooli külge klammerduma.

Sõda avaldab inimpsüühikale hävitavat mõju. Sa pole enam see, kes olid enne, sind jälitavad pidevalt lahinguväljal üleelatud õudused, kannatused, valu ja surm. Seersant Rick Petronile (Aston McAuley) jättis Afganistani sõda hirmsa jälje. Jäänud eesliinil ellu ja pöördudes tagasi koju armastatud naise Kate’i (Sophie Simnett) juurde, muutub sümpaatne ja sõbralik noor ohvitser sõnakehvaks, kinniseks, kurjaks ja seletamatult jõhkraks.

Ametlikes ettekannetes kirjutatakse Ricki seisund raske traumaatilise ajukahjustuse arvele, kuid seersandi abikaasa on veendunud, et tema mehe kannatuste tõeline põhjus on ränk traumajärgse stressi sündroom. Vastuseid otsides jõuab Kate hirmsa avastuseni: Rick on seestunud deemonist, kes kisub teda iga hetkega aina sügavamale olematusse.

REŽISSÖÖR: Renny Harlin „ Sügav sinine meri“, „Vaimude väljaajaja. Algus“)

OSADES: Aston McAuley („Rocketman“, „Tema silmade taga“); Sophie Simnett („Petturid“)


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Renny Harlin
Osatäitjad: Sophie Simnett, Jason Flemyng, Aston McAuley, Raza Jaffrey


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid