Hermese varjus. Kommunismi saladused

Hermese varjus. Kommunismi saladused

2h 0min  |  Dokumentaal  |  Kinodes alates: 29.11.2023

Kohtumine filmitegijatega: filmi režissöör Jüri Lina juhatab seansi sisse ja pärast seanssi toimub vestlus filmitegijatega.

Jüri Lina näitab selles filmis, kuidas vabamüürlased, rahvusvahelised pankurid ja kommunistid mesti lõid, rajades punase võimuhaaramise järel novembris 1917 Venemaal maailma kõige jõhkrama ja ebainimlikuma orjariigi.

Film laseb langeda kommunismi kõige paremini varjatud saladuse kattel.

Film linastub rootsi keeles eestikeelsete subtiitritega.

Tundlikke vaatajaid hoiatatakse erakordselt jõhkrate vägivallastseenide eest! Filmi ei soovitata vaadata alla 16-aastastel.

Filmi režisööri assistent Steve Ahlberg:

Vene kirjanik Aleksander Solženitsõn kutsus oma kaasmaalasi 1974 üles: ”Elagem ilma valeta!” See puudutab samamoodi ka Läänemaailma.

Tõde pole tänapäeval sugugi enesestmõistetav. Enamik ametlikke andmeid kommunismi kohta ei vasta tõele. Tõeseid fakte on maha vaikitud nii Idas kui ka Läänes.

Seepärast on film ”Hermese varjus” tähtis dokumentatsioon rahandus- ja vabamüürlasjõududest, kes külmavereliselt telgitagustes tegutsedes kommunismi abil teiste kannatuste pealt tulu said.

Režissöör Jüri Lina toonitab, et kuigi tänapäeval tõde eriti kõrgelt ei hinnata, on kommunismi ja selle hallide kardinalide kohta tõe rääkimine tema kohus. Selle psühhopaatiliste sümptoomide kirjeldus on üksnes pealiskaudsus.

Kommunismi tõelise ajaloo tundmine on peamine kaitse ideoloogiliste pettuste eest.

Režissöör:

Jüri Lina


Levitaja: Jüri Lina
Lavastaja: Jüri Lina


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.