Tulnukad peas

Tulnukad peas

Headspace

1h 25min  |  Seiklus, Animatsioon  |  Kinodes alates: 03.11.2023

“Tulnukad peas” on seikluslik kogupere komöödia. Sellist filmi tulnukate invasioonist pole varem nähtud. Nimelt ihkavad maailma vallutada miniatuursed tulnukad.

Tulnukatest huvituv tavaline teismeline Norman muretseb keskmisest rohkem me planeedi tuleviku pärast. Olukord muutub väga tõsiseks, kui mikroskoopilised rahuvalvureist tulnukad õnnetul kombel ta jäätee sisse kukuvad.

Kuritegevusega võitlevad nanosuuruses tulnukad võtavad Normani ja ta sõbrad appi, et päästa Maa kurja galaktikatevahelise pahalase Zolthardi käest, kes on koolidirektori pähe tunginud. Zolthard tahab iga hinna eest oma droidide armeega Maad vallutada ja seda asustavaid hiiglasi valitseda.

Filmi eestikeelses versioonis andsid filmitegelastele oma hääle Märten Männiste (Norman), Tõnu Oja (Zolthard), Karmen Karus (Frankie), Siret Tuula (Charlene), Priit Öövel (Max), Tarmo Hints (Alejandro) jt.

Film on dubleeritud dublaažistuudios Industrial Productions. Dublaažirežissöör Oleg Davidovich, tõlkijad Liis Oengo ja Kerdi Oengo ning dublaažiprodutsent Andrus Kasesalu.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Paul Meyer, Gerhard Painter


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid