Palgasõdurid 4

Palgasõdurid 4

Expend4bles

1h 43min  |  Märul, Põnevik, Seiklus  |  Kinodes alates: 22.09.2023

Viljandi kino Centrumi eellinastused toimuvad alates 20. septembrist!

Sylvester Stallone jätkab "Palgasõdurite" seeriaga ja seekord liituvad temaga ka Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture ja Andy Garcia.

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Gunner Jenses (Dolph Lundgren) ja Toll Road (Randy Couture) on harjunud olema viimaseks kaitseliiniks juhul, kui kõik muud võimalused on juba ammendatud ning olukord näib lootusetu. Nende ees seisev uus missioon viib vana kooli mehed ätratundmisele, et nad vajavad oma tiimi värsket verd.

Osades Sylvester Stallone ("Galaktika valvurid"), Jason Statham ("Meg 2"), Curtis “50 Cent” Jackson ("Den of Thieves"), Megan Fox ("Transformerid"), Dolph Lundgren ("Rocky IV", "Creed II"), Tony Jaa ("Ong Bak", "Kiired ja vihased 7"), Iko Uwais ("The Raid"), Randy Couture ("Palgasõdurid" 1-3), Jacob Scipio ("Bad Boys for Life"), Levy Tran ("MacGyver", "Shameless") ja Andy Garcia ("Ristiisa III", "Mamma Mia! 2").

Plahvatusliku vaatemängu "Palgasõdurid 4" lavastajaks on endine kaskadöör ja trikikoordinaator Scott Waugh ("Need for Speed", "Act of Valor").


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Scott Waugh
Osatäitjad: Sylvester Stallone, Jason Statham, Megan Fox, Dolph Lundgren, Iko Uwais, Tony Jaa, Randy Couture, 50 Cent, Andy Garcia


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.