Pärast kõike

Pärast kõike

After Everything

1h 33min  |  Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 15.09.2023

Kinoekraanidele jõuab taas Tessa ja Hardini armastuse lugu, mis on leidnud miljoneid fänne üle kogu maailma. Selle osa pealkiri on „Pärast kõike“ („After Everything“). Filmi viies ja viimane osa tõotab erilisi hetki, mis lubavad aimata, millega see armastuse-, seksi-, romantika- ja kireküllane lugu lõpeb.

Raamat, milles Hardin paljastas enda ja Tessa armastuse loo, sai menukiks ning tõi Hardinile edu ja tuntust, kuid lõhkus täielikult tema enda. Otsustades avaldada raamatu ilma Tessa nõusolekuta, rikkus Hardin nende suhte. Nüüd lahutavad neid tuhanded kilomeetrid. Hardin elab Inglismaal ja uputab päevi alkoholisse, öösiti aga jälitavad teda mälestused Tessa veetlevast naeratusest ja puudutuste soojusest. Ta ei suuda uuele raamatule keskenduda ning riskib kaotada palju raha ja kirjastajate usalduse, kui käsikirja valmis ei saa.

Oma deemonitega võideldes sõidab Hardin päikeselisse Portugali. Kohanud Nathaliet, keda ta kunagi hingepõhjani solvas, meenuvad Hardinile ammused tunded. Nathaliega aega veetes mõistab ta, et ükski neiu ei ärata temas seda kirge, mida ta tundis Tessa vastu. Teiste neiude tunnetega mängides mõistab Hardin, et tegi suure vea. Võib-olla pole veel hilja seda parandada, võib-olla saab ta veel rajada tuleviku koos inimesega, kes osutus tema elu armastuseks.

Teisel pool Atlandi ookeani elav Tessa keskendub üksnes iseendale. Ta ei suuda Hardinile andestada, kuid teda jälitavad mälestused kireöödest, koosveedetud tundidest, minutitest, sekunditest.

Saatus viib lahus paari Landoni ja Nora pulmas taas kokku. Kohtudes unustavad nad hetkeks kõik juhtunu ja anduvad täielikult tundele, mida pole kõigist pingutustest hoolimata võimalik alla suruda.

Kas suudab paar, kelle teele sattus nii palju katsumusi, teineteisele andestada ja võtta endale tõsiseid kohustusi?

REŽISSÖÖR: Castille Landon

OSADES: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Castille Landon
Osatäitjad: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo, Louise Lombard


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.