Missioon kahele

Missioon kahele

Hidden Strike

1h 43min  |  Komöödia, Märul, Seiklus  |  Kinodes alates: 07.07.2023

Plaan on olemas. Lihtsalt nemad ei tea seda.

Jackie Chan ("Police Story") ja John Cena ("Fast X") uues märulikomöödias "Missioon kahele", milles kaks väga erinevat meest peavad ootamatult jõud ühendama.

Tulevikumaailmas on kütus muutunud eriti väärtuslikuks maavaraks, mida ihaldavad paljud. Kui üks õlitehas satub ohtlikke kurjategijate sihtmärgiks, saab eliitüksus eesotsas Luo Fengiga (Jackie Chan) ülesandeks toimetada tehase töötajad, kelle hulgas ka Luo tütar, ohutusse kohta.

Chris Van Horne (John Cena) on endine varas, kes aitab kohalikku küla üles ehitada. Venna palvel liitub ta varaste grupiga, et teha veel üks viimane tööots. Kui mängu saabuvad aga röövlid, kes ei karda kustutada kõikide ette sattuvate inimeste eluküünlaid, siis peavad kaks väga erinevat meest jõud ühendama, et päästa Lou tütar ning nurjata kurjategijate plaanid.

Peaosades märulistaarid Jackie Chan ("Rush Hour", "Police Story") ja John Cena ("Fast X", "The Suicide Squad", "Peacemaker"). Kõrvalosades teevad kaasa Pilou Asbæk ("Game of Thrones", "Ghost in the Shell") ja Max Huang ("Mortal Kombat").

Filmi on lavastanud Scott Waugh ("Need for Speed"), kelle järgmiseks filmiks on Expendablesi filmiseeria neljas väljalase.


Levitaja: VLG Filmid/Adastra Cinema OÜ
Lavastaja: Scott Waugh
Osatäitjad: Jackie Chan, John Cena, Pilou Asbaek, Max Huang


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.