Viljandi Kogukonnakino: Trail Baltic. Väljasõit rohelisse

Viljandi Kogukonnakino: Trail Baltic. Väljasõit rohelisse

Trail Baltic. Väljasõit rohelisse

1h 33min  |  Dokumentaal  |  Kinodes alates: 22.03.2023

VILJANDI KOGUKONNAKINO ERIKOLMAPÄEV

KOHTUMINE FILMITEGIJATEGA: Dokumentaalfilm “Trail Baltic. Väljasõit rohelisse” linastub 22. märtsil Viljandi kinos Centrum. Seansi juhatavad sisse peategelane ja idee autor Hanna Samoson ja üks idee autoritest Daniel Vaarik.

Film linastub eesti keeles eestikeelsete subtiitritega.

“Trail Baltic. Väljasõit rohelisse” jälgib ühe naisterahva retke mööda Rail Balticu tulevast koridori. Üritades samal ajal trassilt otseülekannet teha, kohtab kunstnik Hanna Samoson oma teel inimesi, kelle elu saab olema tulevase raudteega lahutamatult seotud.

Läbi lootuste, huumori ja kaotusvalu näitab “Trail Baltic”, kuidas tunnevad end suurprojektist puudutatud inimesed. Filmi taustana rullub lahti katkematu maastik, mis on kõigi märkide järgi määratud peagi muutuma.

Režissöör Marianne Kõrver. Idee autorid Hanna Samoson, Daniel Vaarik, Eero Epner. Operaator Hanna Samoson. Helilooja Janek Murd. Tootjad Levila ja Klaasmeri.

Viljandi Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: Levila
Lavastaja: Marianne Kõrver


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.