Aquaman ja kadunud kuningriik

Aquaman ja kadunud kuningriik

Aquaman and the Lost Kingdom

2h 4min  |  Märul, Seiklus, Fantaasia  |  Kinodes alates: 20.12.2023

Läbi aegade suurima kassaeduga DC filmi järje “Aquaman ja kadunud kuningriik” lavastaja on taas James Wan ja Aquamani rollis näeb jälle Jason Momoat, kellele lisaks astuvad filmis üles Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ja Nicole Kidman.

Film linastub 3D ja 2D formaadis.

Kuna Mustal Mantal ei õnnestunud Aquamanist võitu saada ja isa surma eest tasuda, siis ei peata teda Aquamani lõplikult hävitamisel miski. Must Manta on varasemast võimsam, kuna ta käes on müütiline Must Kolmhark, mis vallandab iidse kurjuse. Aquaman sõlmib temast jagu saamiseks liidu oma vangistatud venna Ormiga, kes on endine Atlantise kuningas. Neil tuleb erimeelsused unustada, et oma kuningriiki kaitsta ja päästa Aquamani pere ning maailm hävingust.

Jason Momoa mängib taas Arthur Curryt/Aquamani, kel on lisaks Atlantise kuninga kohustustele ka värske isa roll. Patrick Wilson kehastab Aquamani poolvenda ja vaenlast Ormi, kes peab nüüd vastumeelselt venna liitlane olema. Atlantise kuninganna ja troonipärija ema Mera rollis on Amber Heard. Yahya Abdul-Mateen II mängib Musta Mantat, kes isa surma eest tasumiseks Aquamani, ta peret ja Atlantist hävitada tahab. Julge juhi ja sõdalase hingega ema Atlanna rollis on Nicole Kidman. Kuningas Nereust kehastab taas Dolph Lundgren ja dr Stephen Shini Randall Park.

Wani lavastatud “Aquamani ja Kadunud Kuningriigi” produtsendid on Peter Safran, Wan ja Rob Cowan. Tegevprodutsendid on Galen Vaisman ja Walter Hamada. Stsenaariumi kirjutas David Leslie Johnson-McGoldrick James Wani, Jason Momoa ja Thomas Pa’a Sibbetti abiga ja see põhineb Paul Norrise ja Mort Weisingeri loodud Aquamanil ja DC tegelaskujudel.

Wani kaadritetaguse meeskonna moodustasid operaator Don Burgess (“Kurja kutsumine 2”), kunstnik Bill Brzeski (“Jumanji: järgmine tase”), monteerija Kirk Morri (“Kiired ja vihased 7”), helilooja Rupert Gregson-Williams (“Wonder Woman”), muusikaline juht Michelle Silverman (“Pahalane”), visuaalefektide juht Nick Davis (“Titaanide kokkupõrke” filmid, “Pimeduse rüütel”) ja kostüümikunstnik Richard Sale (“Doktor Strange hullumeelsuse multiversumis”, “Valmistub esimene mängija”).

James Wani lavastatud Warner Bros. Picturesi, An Atomic Monsteri, A Peter Safran Productioni film “Aquaman ja Kadunud Kuningriik” linastub üleilmselt kinodes 20. detsembrist 2023 ja seda levitab Warner Bros. Pictures.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: James Wan
Osatäitjad: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Jani Zhao, Amber Heard, Randall Park


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.