Alljumalad

Alljumalad

Undergods

1h 32min  |  Draama, Ulmefilm, Põnevik  |  Kinodes alates: 11.05.2022

Koostöös Eestiga valminud ja ühtlasi ka Eestis filmitud sürreaalne ulmefilm "Alljumalad" linastub Viljandi Kogukonnakino Erikolmapäeval, 11. mai õhtul kinos Centrum. Film linastub inglise keeles eestikeelsete subtiitritega.

Režissöör Chino Moya võtab lahti kõik selle, mis on inimese päikese paitatud pehme naha all — veri, soolikad, lima ja sapp ning sisemine äng nende kõigi vahel.

Kusagil „Blade Runneri“ seniteadmata Lasnamäe rajoonis õitseb lihatööstus, mille tooraineks on orjapidamisest tekkinud inimjäänused. Selle düstoopia lynchiliku lähituleviku kihistustes leiame aga inimesed, kelle pained söövad neid endid elusalt. Sekka veel verejanulist minevikku hundiseaduste aegu ning saabki kokku piiritu ulmeilma, millel on inimese psüühika kohta kordades rohkem öelda, kui üks väike sotsiaaldraama tihtilugu suudab.

"Alljumalad" teeb seda kõike niivõrd löövalt, et juba filmi esimese poole peal tekib oht suurest vaimustusest mööda seinu kõndima hakata. Rõõm Eesti filmitegijate kaastööst lisab siinkohal veel omakorda tuure juurde. Filmivõtted toimusid osaliselt ka Eestis.

Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme, kinoklassikat ja aeg-ajalt mahub programmi ka Erikolmapäevad dokfilmide programmiga kogu maailmast.

Väärt filmielamust toetab Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Viljandi linn ja Forum Cinemas.


Levitaja: Homeless Bob Production OÜ
Lavastaja: Chino Moya
Osatäitjad: Géza Röhrig, Johann Myers, Michael Gould, Hayley Carmichael


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.