Lolo

Lolo

1h 39min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 08.04.2016

Moemaailma tipus töötaval Violette’il on olemas kõik: paeluv töö, kuulsad tuttavad, kaunis korter Pariisi moodsas linnaosas ja 19-aastane poeg, kes liigub keset päeva kodus aluspükste väel ringi. Lolo on ema kallis pojake, avangardistlik maalikunstnik ja veetlev seltskonnalõvi, kellega on mõnus hommikusöögilauas vestelda ja trendikatel kokteiliõhtutel käia. Kuid Violette’i muud suhted meestega paistavad seevastu alati lõppevat kummaliste katastroofidega.

Puhkusereis Biarritzi muudab kõik. Sõbranna õhutab Violette'i „korstnaid puhastama“ ja too teebki nagu kästud: armub kõrvuni kohalikku IT-geeniusse Jean-Rénesse, kes hakkab just Pariisi kolima. Kuidas kulgeb Pariisi snoobi ja tema maapoisist kallima suhe?

Julie Delpy kerglaslikult irooniline komöödia ühendab endas neurootilised neljakümneaastased, armsalt kavaldavad noored mehed, Pariisi tormaka elustiili ja moeguru Karl Lagerfeldi vaimustava osatäitmise iseendana. Tulemuseks on film, milles on nii romantikat, armukadedust kui ka IT- ja moemaailma äkilisi pöördeid. Ja mis kõige parem: film annab raudkindlaid nõuandeid selle kohta, kuidas sundida täiskasvanud lapsi iseseisvalt elama (võib-olla).


Levitaja: Must Käsi 2 OÜ
Lavastaja: Julie Delpy
Osatäitjad: Julie Delpy, Dany Boon, Karin Viard, Vincent Lacoste


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.