Draakon

Draakon

Он – дракон

1h 47min  |  Draama, Fantaasia  |  Kinodes alates: 04.12.2015

Armastuse jõud on piirutu ning keegi ei suuda sellele vastu seista. Vaid armastus suudab vabastada nõiduse kütkest ja muuta koletise inimeseks. Nii juhtub muinaslugudes kui ka päriselus. Paraku pole mitte kõik suutelised taluma sellist armastust. Imekaunis 3D fantaasiafilmis «Draakon» kohtuvad kirg, armastus ja halastamatu saatus.

Ühe salapärase kuningriigi elanikud elavad pidevas hirmus, sest neil tuleb ohverdada verejanulisele draakonile oma linna kaunimaid tütarlapsi. Kord juhtub aga midagi ootamatut – linna ilmub sõdalane, kes hävitab draakoni. Saabub kauaoodatud rahuaeg, kuid paraku ei kesta see kaua.

Draakon röövib imekauni vürstitari Miroslava otse pulmapeolt ja viib oma saarele. Vangistatud piiga ootab kaljusaarel oma päästjat. Selles ebatavalises paigas pole Miroslava aga üksi. Tema kaaslaseks on nägus noormees Arman. Kuid kes ta on ja kuidas sattus sellele saarele? Tõde selgub paraku liiga hilja. Selgub, et vürstitar on armunud inimdraakonisse.

Armastusest pajatava fantaasiafilmi «Draakon» produtsendiks on tuntud vene filmilavastaja Timur Bekmambetov. Film valmis tuntud kirjanike Sergei ja Marina Djatšenko romaani «Riitus» ainetel. Tegu on Venemaa ühe kallima filmiprojektiga, mille eelarveks oli üle 9 miljoni euro. Filmi arvutigraafika ja eriefektide tegemisel olid abiks filmide «Avatar» ja «Sõrmuste isand» loojad.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Indar Džendubajev


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.