Bolshoi Ballet: Kaotatud illusioonid

Bolshoi Ballet: Kaotatud illusioonid

Bolshoi Ballet: Lost Illusions

2h 45min  |  Ballett  |  Kinodes alates: 02.02.2014

The New York Times: All of this is delightful for balletomanes, who can revel in Ratmansky’s ingenious re-creation of these miniature ballets and the studio scenes that seem lifted straight from a Degas painting.

Aleksei Ratmanski / Leonid Desjatnikov

KAOTATUD ILLUSIOONID

ballett kolmes vaatuses

KAOTATUD ILLUSIOONID on 2011. aastal spetsiaalselt Moskva Suurele Teatrile loodud ballett. Vladimir Dimitrijevi libretole on muusika seadnud tuntud ooperi- ja filmihelilooja Leonid Desjatnikov, kes pälvis teose eest Venemaa prestiižseima kultuuripreemia “Kuldne Mask”. Balleti koreograafia autor on Suure Teatri endine kunstiline juht Aleksei Ratmanski.

Balleti KAOTATUD ILLUSIOONID tegevustik leiab aset 19. sajandi Pariisi muusika- ja balletimaailmas, kus peategelane, noor ja lootustandev helilooja, otsib au ja kuulsust Pariisi ooperiteatrist. Tema armastuse ja muusa positsiooni nimel võitlevad kaks rivaalitsevat baleriini, Coralie ja Florine, kelle tegelaskujude prototüüpideks on 19. sajandi balletitähed Marie Taglioni ja Fanny Elssler.

Pühapäevase otseülekande osatäitjateks on Suure Teatri esisolist Vladislav Lantratov, Peterburi Maria teatri priimabaleriin Diana Višnjova ning tema rivaali rollis astub üles Jekaterina Šipulina.


Levitaja: Pathé Live
Lavastaja: Aleksei Ratmanski


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.