Leonardo Live HD

Leonardo Live HD

1h 45min  |  Näitus  |  Kinodes alates: 16.02.2012

By Experience ja PhilGrabskyFilms.com

esitlevad

LEONARDO LIVE HD



Nüüd avaneb kinopublikul harukordne võimalus saada osa praegusel hetkel terve kunstimaailma kihama löönud näitusest Londoni Rahvusgaleriist, mis kannab nime “Leonardo da Vinci: Maalikunstnik Milano õukonnas”. Alates 16.veebruarist on need maailma kõigi aegade kõige kuulsama kunstniku tööd teie silme ees suurel kinoekraanil eksklusiivsete näituseseansside vahendusel.

Suurbritannia päevaleht The Guardian kirjutab oma arvustuses, et näitus on “särav, müstiline ja oma hiilguses lausa häiriv” niong jätkab seejärel sõnadega: “Juba see olnuks väikene ime, kui sellest perioodist oleks meie silme ette jõudnud kasvõi üks maal…”

Väljaanne nimega Telegraph ei jää ülivõrrete osas võlgu, nimetades selle “sajandi tähtsaimaks näituseks”.

Rahvas on Londonis iga päev koidikust alates järjekorras seisnud, et vähesed allesjäänud piletid endale saada. Käest kätte kauplemise tulemusena on ühe pileti eest küsitud ei rohkem ega vähem, kui 700 dollarit.

Esmakordselt saab Leonardo da Vinci maalide ilust ja võlust osa ka kinopublik üle maailma ning nende valitud kinode seas toob ka Coca-Cola Plaza selle haruldase näituse siinsete kino- ja kunstisõprade palge ette.

Näitus toob ühe katuse alla korraga kokku kõige suurema arvu Leonardo da Vinci maale, kaasa arvatud üks uus teos, mida enne seda näitust polnud keegi varem avalikkuse ees näinud. Kinoekraanidele jõudev programm valmis 2011. aasta novembris – näituse avamise eelõhtul.

Näitus jõuab kinopublikuni kunstiajaloolase Tim Marlow' ingliskeelsete kommentaaridega. Programmis on oma koht ka intervjuudel erikülaliste ning ekspertidega ning publikuni tuuakse ka kunstiteoste detailsed uuringud.

Kino on saamas kohaks, kus aegumatud ja hindamatud kunstiteosed oma võrratus detailirohkuses vaatajat/külastajat lummavad.

TÄHELEPANU! Näitusetuur on inglise keeles, ilma subtiitriteta!


Levitaja: BY Experience
Lavastaja: Phil Grabsky
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.