Kirsiaed - National Theatre Live

Kirsiaed - National Theatre Live

Cherry Orchard

3h 10min  |  Teater  |  Kinodes alates: 30.06.2011

"Kirsiaed", mille tegevus leiab aset 20. sajandi päris alguses, kajastab Venemaa ajaloos erakordselt keerulist perioodi, mil riik triivis kõrvalekaldumatult 1917. aasta revolutsiooni kursil. Käesolev hingestatud uusversioon Tšehhovi viimasest näidendist toob peale menukaid lavastusi "Vilistid" ja "Valge kaardivägi" taas kokku lavastaja Howard Daviese ning Andrew Uptoni.



Pariisist naaseb pärast kümmet aastat kodumaale laostunud mõisaproua Ranevskaja koos oma perekonnaga. Edukas uusrikkast kaupmees Lopahhin veenab Ranevskajat jagama mõisa juurde kuuluvaid maid, sealhulgas suurt kirsiaeda, suvilakruntideks, et vältida mõisa oksjonileminekut. Ranevskaja ning tema vend peavad sellist teguviisi aga labaseks, kuid muud pääseteed ei ilmne. Mõisa ostab Lopahhin, kes laseb kirsiaia maha raiuda.

Kuula, mida mul on Kirsiaia kohta öelda, sest see kuulub mulle. Ma ütlen, et hävitage see, raiuge maha. Vaadake, te ainult vaadake. Ma ehitan siia villasid nii kaugele kui silmapiir ulatub. Ma loon siia paiga kuhu kõik võivad tulla. Ning sellest saab tulevik. Uus elu. Siin! Tulge nüüd ja mängige. Mängige. Mängige! Käskige orkestril mängida.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Howard Davies


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.