Tänavajurist

Tänavajurist

The Lincoln Lawyer

1h 58min  |  Draama, Põnevik  |  Kinodes alates: 03.06.2011

Matthew McConaughey kehastab moraalitust sahkerdajast kaitseadvokaati Mickey Hallerit. Enamuse ajast katsub Mickey kuidagi elu-oluga toime tulla, esindades ühiskonna põhjakihtidest pärit kliente ning tehes tööd oma Lincoln Continentali tagaistmelt. Kui tema kliendiks satub jõukas naistekütt (Ryan Phillippe), keda ootab süüdistus vägistamises ja mõrvakatses, on Mickey veendunud, et see juhtum ning kopsakas tasu aitavad ta mülkast mäele. Peagi avastab Mickey, et on mässitud sedavõrd keerulisse loosse, mida ei suuda kompenseerida ükski summa. Selleks, et asjast eluga välja tulla, peab ta mängu panema oma pikaajalised petturi- ja sahkerdajakogemused.

Haarava põnevusfilmi "Tänavajurist" tipptasemel ansamblisse kuuluvad Matthew McConaughey ("A Time to Kill"), Ryan Phillippe ("Cruel Intentions"), Marisa Tomei ("Maadleja"), Josh Lucas ("Poseidon"), John Leguizamo ("Moulin Rouge"), Frances Fisher ("Armutu"), Bob Gunton ("The Shawshank Redemption"), Bryan Cranston ("Breaking Bad"), William H. Macy ("Fargo"), Michael Paré ("Streets of Fire") jt. Lavastas Brad Furman ("The Take").


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Brad Furman
Osatäitjad: Matthew McConaughey, Geoff Pilkington, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, Josh Lucas, John Leguizamo, Michael Peña, Bob Gunton, Frances Fisher, Bryan Cranston
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid