Tagasi tulevikku - 25. aastapäeva väljalase

Tagasi tulevikku - 25. aastapäeva väljalase

Back to the Future 25th Anniversary Re-Release

1h 56min  |  Komöödia, Seiklus  |  Kinodes alates: 24.01.2011

HÄÄ FILMI NÄDAL toob vaatajateni tõelise maiuspala filmi näol, mis viimase 25 aasta jooksul on kindlustanud oma koha kaasaegses filmiklassikas!

Oli aasta 1985, kui kinodesse jõudis noore, entusiastliku lavastaja Robert Zemeckise ulmekomöödia "Tagasi tulevikku" (Back to the Future), mille valmimine oli kulgenud üle kivide kändude - paljud stuudiod ei soovinud sellega erinevatel põhjustel tegemist teha, pidades seda küll liiga naeruväärseks, küll liiga riskantseks ärilises mõttes. Filmi esialgne peaosaline Eric Stoltz tuli asendada Michael J. Foxiga pärast seda, kui ta oli juba viis nädalat võtteplatsil rassinud. Michael J. Fox oli tol ajal tuntud küll telesarjast "Family Ties", kuid kinomaailmas polnud ta jõudnud veel kanda kinnitada...

Vanasõna "Läbi raskuste tähtede poole" ei ole välja mõeldud ilmaasjata ja selle ütluse õigsust tõestas ka "Tagasi tulevikku". Sellest kujunes 1985. aasta kõige vaadatum film, selle sündmused, repliigid, rekvisiidid ja tegelased rajasid tee popkultuuri ja avaliku üldsuse teadvusesse. Isegi toonane president Ronald Reagan ei pidanud paljuks viidata filmile oma iga-aastases pöördumises rahva poole! Film sai kaks üliedukat järge ning on tänase päevani üks kõigi aegade edukamaid ja ka armastatumaid filmitriloogiaid.

Nüüd on Marty McFly uskumatute seikluste esimene peatükk, filmiajaloo kullavaramusse kuuluv "Tagasi tulevikku" HÄÄ FILMI NÄDALA kinofännidest publiku ees. Esimest korda Eesti kinoekraanil!

Film on digitaalselt restaureeritud ja näeb vöälja parem, kui ei kunagi varem! Linateos jõudis digitaalse noorenduskuuri läbiteinuna valitud Ameerika kinodesse 2010. aasta oktoobris, et tähistada 25 aasta möödumist esimese filmi jõudmisest kinoekraanidele, meelitada tagasi kinosaalidesse nii nostalgilisi fänne, kui ka uue põlvkonna filmisõpru.

Tule ja naudi kaasaegset filmiklassikat suurel ekraanil!

HÄÄ FILMI NÄDALA seanss toimub esmaspäeval, 24. jaanuaril kell 19:45 Coca-Cola Plaza saalis nr. 2!

TÄHELEPANU! Film on inglise keeles, ilma subtiitriteta!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid