Videviku saaga: Koidukuma - Osa I

Videviku saaga: Koidukuma - Osa I

The Twilight Saga: Breaking Dawn I

1h 57min  |  Draama, Põnevik, Seiklus, Romantika, Fantaasia  |  Kinodes alates: 18.11.2011

Igavik on alles algus…

Saaga kauaoodatud neljandas osas „Videviku saaga: Koidukuma - osa 1“, mille lavastas Oscariga pärjatud režissöör Bill Condon, hakkavad romantilise eepose saladused viimaks hargnema.

Bellal (Kristen Stewart), Edwardil (Robert Pattinson) ning nende lähedastel tuleb rinda pista tagajärgedega, mis tabavad neid pärast kaunist pulma, romantilisi mesinädalaid ja noorpaari lapse ilmaletulekut, millel omakorda on uskumatu ja rabav mõju Jacobi (Taylor Lautner) elule.

„Videviku saaga: Koidukuma - osa 1“ alustab viimast peatükki loost, mis jutustab armastusest, piiritust sõprusest, ohverdusest, leppimisest ja iseenda leidmisest. Järjekordses linaloos on veelgi enam romantikat, kirge, intriige ja vaprust, kui seda pakkusid „Videvik“, „Videviku saaga: Noorkuu“ ja „Videviku saaga: Päikesevarjutus“.

Stephenie Meyeri maailmakuulus romaanisari ja sellel põhinevad filmid on üle ilma kogunud hulganisti fänne, kes ootavad kannatamatult järjekordset linateost.

„Videviku saaga: Koidukuma - osa 1“ jõuab vaatajateni režissöör Bill Condon („Dreamgirls“, „Jumalad ja koletised“) ja stsenarist Melissa Rosenbergi kaasabil.

Peaosades Kristen Stewart ("Adventureland - pöörane suvi "), Robert Pattinson (“Vesi elevantidele”) ja Taylor Lautner (“Röövitu”).

Tähelepanu! Film sisaldab mõningaid vilkuva valgusega stseene, mis võivad põhjustada fotosensitiivse epilepsia alla kannatavatel inimestel haigushooge.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Bill Condon
Osatäitjad: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Elizabeth Reaser, Anna Kendrick, Christian Serratos
Links: Ametlik kodulehekülg, Twilight @ Facebook


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid