Ühikajänku

Ühikajänku

House Bunny, The

1h 37min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 17.10.2008

Playboy jänku Shelley Darlington (Anna Faris) elab muretut elu kuni päevani, mil ta pärast oma 27ndat sünnipäeva Playboy häärberist välja visatakse.



Põhjus: liiga vana! Kuna tal pole kuhugi minna ja oma autos ööbimise eest võib sattuda politseisse, asub naiivne blondiin otsima peavarju. Nõnda satub ta nohikutest tütarlaste korporatsiooni juurde, keda ähvardab majast ilmajäämine, kui nad ei suuda väravata uusi liikmeid. Selle eesmärgi saavutamiseks paneb Shelley mängu kõik oma teadmised meikimise ja meeste alal. Samal ajal saab Shelley ise õppetunni, et vajab midagi, mida neil tüdrukutel on kuhjaga – isikupära. Kui nutikus saab kokku liidetud seksikusega, siis võivad nad kõik lõpetada teesklemise ja tunda end vabalt just iseendana.

”Ühikajänku” on seksikas komöödia, mille peaosas zhanri veteran Anna Faris (”Õudne film”, ”Tõlkes kaduma läinud”). Lisaks talle teevad kaasa Colin Hanks (”King Kong”), Emma Stone (”Superbad”), Rumer Willis (”Pantvang”), Kat Dennings (”40-aastane neitsi”) jt. Lavastas Fred Wolf (”Saturday Night Live”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.