Keelatud kuningriik

Keelatud kuningriik

Forbidden Kingdom

1h 53min  |  Seiklus  |  Kinodes alates: 11.07.2008

Otsides Hiinalinnas kuulsate kung fu filmide piraat-DVD’sid, teeb täiesti tavaline teismeline Jason (Michael Angarano) erakordse avastuse, mis läkitab ta läbi aja iidsesse Hiinasse. Seal avastab poiss, et tema õlul lasub tohutu koorem: ta peab vabastama Ahvikuningaks kutsutud kuulsa sõdalase, kes on vangis kurikavala Nefriitsõjapealiku (Collin Chou) palees.

Ohtlikul teekonnal saadavad Jasonit kogenud kung fu meister Lu Yan (Jackie Chan) ning Vaikiv Munk (Jet Li). Kuid ta saab ülesande täita vaid juhul, kui ta suudab avada enda jaoks kung fu tõelise tähenduse. Enne seda ei ole poisil ka põhjust isegi unistada sellest, et ta veel kunagi oma kodu näeks.

Hiinas filmitud muinasjutuline seiklusfilm “Keelatud kuningriik” on ajalooline sündmus, sest esmakordselt astuvad ekraanil koos üles elavad legendid Jackie Chan (“Tipptund”, “Shanghai rüütlid”) ja Jet Li (“Kartmatu sõdalane”). Lisaks neile teevad kaasa Michael Angarano (“Dogtowni peremehed”), Collin Chou (“Matrix: revolutsioon”), Liu Yifei, Liu Bing Bing jt. Efektsete võitlusstseenide eest vastutab kinomaailma hinnatuim kung fu koreograaf Yuen Woo-Ping (“Matrix”, “Tiiger ja draakon”). Filmi lavastas Rob Minkoff (“Lõvikuningas”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.