Patoloogia

Patoloogia

Pathology

1h 33min  |  Põnevik  |  Kinodes alates: 02.07.2008

Mõnede arvates on patoloogia kui aken jumala juurde. Need inimesed näevad arstidena kõikvõimalikke surmajuhtumeid, olgu põhjuseks siis vägivald, mürgid, hullumeelsus. Nad on parimad, et paljastada tegelik surmapõhjus, kui ka tegija on seda varjata püüdnud.

Andekas meditsiinitudeng Ted Gray (Milo Ventimiglia) liitub pärast kooli lõpetamist riigi ühe prestiizhikama patoloogiaprogrammiga. Tema anne ja sihikindlus jäävad kiiresti silma sealsele internide eliitrühmale, kes kutsuvad ta enda sekka. Seeläbi saab pahaaimamatust uustulnukast ettur mängus, mille võitjaks on see, kes suudab toime panna mõrva, mida pole võimalik avastada. Alguses tema jaoks senitundmatu maailma ahvatlustesse haaratud Ted märkab peaegi, kuidas ohud muutuvad üha reaalsemaks. Nüüd peab ta püsima mängus pidevalt teistest sammu võrra ees, et mitte saada järgmiseks ohvriks.

”Patoloogia” on kriminaalne õuduspõnevik, mille stsenaariumi kirjutasid Mark Neveldine ja Brian Taylor (“Adrenaliin”). Osades Milo Ventimiglia (”Heroes”, ”Rocky Balboa”), Michael Weston (“Viimane suudlus”), Alyssa Milano (“Võluvägi”), Lauren Lee Smith (“The L Word”), Johnny Whitworth (“CSI: Miami”) jt. Lavastas Marc Schoelermann.

NB! Film alla 14-aastastele keelatud! Nõrganärvilistele ei soovitata!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid