Punane vöö

Punane vöö

Redbelt

1h 39min  |  Põnevusdraama  |  Kinodes alates: 18.07.2008

Los Angelese lääneküljel eksisteerib omaette võitlusmaailm, mis on täis väljaviskajaid, puurivõitlejaid, politseinikke ja endisi eriväelasi. Väljaspool seda maailma elab ja töötab Mike Terry (Chiwetel Ejiofor), kes eelistab raha eest peetavatele võistlustele auväärset elu, jagades oma teadmisi väikese jiu-jitsu koolis. Koos oma naise Sondraga (Alice Braga) püüab Mike kooli vee peal hoida, kuid see pole sugugi kerge.

Ühel vihmasel ööl leiab koolis aset vahejuhtum politseiniku (Max Martini) ja endast väljas advokaadi vahel (Emily Mortimer). Sellest käivitub pöördumatu sündmusteahel, mis viib Mike’i kokku kahe promootori ning action-staar Chet Frankiga (Tim Allen). Selleks, et maksta ära oma võlad ning saada tagasi oma au, peab Mike esmakordselt elsu ringi astuma.

Põnevusfilmi “Punane vöö” põhiteemadeks on au ja lugupidamine, mida vaadeldakse läbi Brassilia jiu-jitsu ning üha enam populaarsust koguva vabavõitluse. Osades Chiwetel Ejiofor (“Ameerika gangster”), Emily Mortimer (“Matshpall”), Joe Mantegna (“House of Games”), Max Martini (“Üksus”), Alice Braga (“Ma olen legend”), Tim Allen (“Metsikud tsiklivennad”), Rodrigo Santoro (“300”) jt. Loo autoriks on mainekas lavastaja ja stsenarist David Mamet (”House of Games”, ”Spartan”).

NB! Alla 12-aastastele keelatud (K-12)


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.