Sulle naiseks ma ei tule

Sulle naiseks ma ei tule

I Could Never Be Your Woman

1h 37min  |  Romantiline komöödia  |  Kinodes alates: 14.12.2007

Rosie (Michelle Pfeiffer) on 40-aastane üksikema, kelle elu pole hetkel kuigi roosiline. Tema toodetav komöödiaseriaal on raskustes ning ta boss (Fred Willard) tahab selle vahetada odava tõsieluseriaali vastu. Lisaks sellele kasutab Rosie assistent Jeannie (Sarah Alexander) iga võimalust tema jalgealuse õõnestamiseks. Eraelus ei lähe sugugi paremini: eksabikaasa (Jon Lovitz) valmistub uue naisega isaks saama ning tütar Izzie (Saoirse Ronan) pea on segi ajanud üks tema klassi ”paha poiss”.

Ühel päeval aga jalutab andekas noor näitleja Adam (Paul Rudd) otse proovivõtetele ning Rosie südamesse. Ent LA-s vaadatakse eriti viltu, kui keskikka jõudnud naised alustavad suhet endast tunduvalt noorema mehega. Rosie võitlebki oma tunnetega, kuid Adam ei anna alla. Ta meeldib isegi Izziele. Kas saaks veel paremini minna? Kindlasti mitte, kui Jeannie selleks midagi teha suudab…

”Sulle naiseks ma ei tule” on romantiline komöödia riskidest, mida armastus meid võtma sunnib. Osades Michelle Pfeiffer (”Tähetolm”), Paul Rudd (”Kõht ette”), Jon Lovitz (”Miljonijaht”), Sarah Alexander (”Coupling”), Saoirse Ronan (”Lepitus”), Tracey Ullman (”Bullets Over Broadway”) jt. Lavastas Amy Heckerling (”Fast Times at Ridgemont High”, ”Clueless”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.