Ettekandja

Ettekandja

Waitress

1h 47min  |  draama-komöödia  |  Kinodes alates: 21.09.2007

Kui väikeses maanteeäärses kohvikus ettekandjana töötav Jenna (Keri Russell) saab teada, et on rase, ei kipu naine just rõõmust lakke hüppama. Emakssaamine ei kuulunud tema plaanide hulka ja tal on niigi piisavalt muresid, mille allikaks tema armukade, võimukas ja lapsik abikaasa Earl (Jeremy Sisto).

Esmalt tundub olukord lootusetu ning Jenna unistus paremast elust, mille alustamiseks ta on pikemat aega raha kogunud, näib kokku varisevat. Ent siis ilmub linna uus sümpaatne arst (Nathan Fillion), kes toob Jenna ellu teretulnud vaheldust. Oma kolleegidest sõbrannade (Cheryl Hines ja Adrienne Shelly) toel leiab naine endas viimaks ka julguse liikuda raskustest hoolimata edasi oma unistuste täitmise suunas.

”Ettekandja” on südamlik draamakomöödia valedest valikutest ja uutest võimalustest. Osades Keri Russell (”Felicity”), Nathan Fillion (”Firefly”), Jeremy Sisto (”Mulla all”), Cheryl Hines (”Curb Your Enthusiasm”), Andy Griffith (”Matlock”), Eddie Jemison (”Oceani 11-13”) jt. Filmi lavastajaks ja stsenaristiks on 2006. aasta sügisel traagiliselt hukkunud Adrienne Shelly, kes ise mängib ka üht kõrvalosadest.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid