Grindhouse: Õuduste planeet

Grindhouse: Õuduste planeet

Grindhouse: Planet Terror

1h 46min  |  Õudus  |  Kinodes alates: 13.07.2007

Pärast ohtlike kemikaalide vallapääsemist kohalikus sõjaväebaasis nakatub suurem osa väikelinnast, muutudes lagunevateks elavateks surnuteks, keda iseloomustab tohutu agressiivsus. Nüüd peavad oma jala kaotanud endine strippar Cherry (Rose McGowan) ning tema kallim Wray (Freddy Rodriguez) astuma vastu tervele zombide armeele. Seejuures on hindamatuks abivahendiks suurekaliibriline automaat, mis on ühtlasi Cherryle proteesiks!

”Õuduste planeet” on lavastaja-stsenarist Robert Rodrigueze (”Sin City”) osa tema ja Quentin Tarantino ühisprojektist ”Grindhouse”, mis väljaspool USA-d jõuab kinodesse kahe eraldi filmina. Osades Freddy Rodriguez (”Mulla all”, ”Karmid ajad”), Rose McGowan (”Nõiutud”), Naveen Andrews (”Teadmata kadunud”), Marley Shelton (”Sin City”), Josh Brolin (”Sinisesse sügavikku”), Bruce Willis (”Visa hing 4”), Michael Biehn (”Terminaator”), Carlos Gallardo (”El Mariachi”), Tom Savini (”Ehast koiduni”) jt.

Tähelepanu! Film on alla 14-aastastele keelatud! Filmi ei soovitata nõrganärvilistele. Filmis võib esineda shokeerivaid ja intensiivseid stseene!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.