Palgamõrvar

Palgamõrvar

Hitman

1h 33min  |  Märul  |  Kinodes alates: 30.11.2007

Agent 47 (Timothy Olyphant) on tipptasemel palgamõrvar, kelle tähtsaimaks relvaks on tema raudsed närvid, mis aitavad ta alati välja ka täiesti võimatutest situatsioonidest. Sel mehel puudub nimi, 47 on ta kuklale tätoveeritud triipkoodi kaks viimast numbrit.

Külmaverelisest kütist saab aga tagaaetav, kui 47 segatakse räpase riigipöörde telgitagustesse. Nüüd peab mees põgenema läbi Ida-Euroopa, kannul korraga nii Interpol kui Vene sõjaväeluure. Ta eesmärk: leida need, kes ta süüdlaseks lavastasid ning põhjus, miks teda kõrvaldada tahetakse. Seejuures pole suurimaks takistuseks 47 ellujäämisele mitte vastase ülekaalukad jõud, vaid hoopis kahtlase taustaga kaunitar (Olga Kurilenko), kes tekitab tema kalgistunud hinges täiesti uusi ja ootamatuid tundeid…

”Palgamõrvar” on samanimelise ülimenuka arvutimängu alusel valminud tempokas action-film, mille lavastajaks uustulnuk Xavier Gens. Osades Timothy Olyphant (”Visa hing 4”), Dougray Scott (”Meeleheitel koduperenaised”, ”Võimatu missioon 2”), Olga Kurilenko (”Paris, je t’aime”), Ulrich Thomsen (”Taevane kuningriik”), Robert Knepper (”Prison Break”), Henry Ian Cusick (”Lost”) jt.

NB! Alla 14-aastastele keelatud (K-14). Tähelepanu! Filmis esineb intensiivseid ja vägivaldseid stseene!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid