Hannibal: Koletise sünd

Hannibal: Koletise sünd

Hannibal Rising

1h 57min  |  Põnevik  |  Kinodes alates: 23.02.2007

1952. Leedu lastekodus vaevleb sõjakoledustest tummaks jäänud noor Hannibal Lecter (Gaspard Ulliel), kes on kaotanud nii vanemad kui väikese õe. Suure vaevaga õnnestub poisil põgeneda raudse eesriide tagant, sihiks Prantsusmaa, kus elab tema ainus elusolev sugulane. Kohale jõudes selgub, et ta onu on surnud, kuid mehe lesk, kaunis Murasaki Shibuku (Gong Li) võtab Hannibali avasüli vastu ning hakkab teda koolitama, äratades poisis eluaegse huvi hea toidu, veini, muusika ja kunsti vastu. Ent ta ei suuda aidata Hannibalil jagu saada poissi piinavatest luupainajatest.

Meditsiinitudengina tegutsev sihikindel noormees kavatseb üles leida oma õudusunenägude põhjustajad ning neile julmalt kätte maksta. Koletisi jahtides aga muutub Hannibal ise pikkamööda nendesarnaseks…

Põnevusfilm ”Hannibal: koletise sünd” toob vaatajani kinoajaloo kurikuulsaima kurikaela kujunemise loo. Osades Gaspard Ulliel (”Väga pikk kihlus”), Gong Li (”Miami Vice”), Rhys Ifans (”Valem 51”), Kevin McKidd (”Rooma”), Dominic West (”300”), Richard Brake (”München”) jt. Lavastas Peter Webber (”Tüdruk pärlkõrvarõngaga”), stsenaariumi kirjutas Thomas Harris oma romaani põhjal.

Tähelepanu! Film on alla 14-aastastele keelatud! Filmi ei soovitata nõrganärvilistele. Filmis võib esineda shokeerivaid ja intensiivseid stseene!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.