Elumeeste kool

Elumeeste kool

School for Scoundrels

1h 40min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 09.02.2007

Roger (Jon Heder) on õnnetu parkimisinspektor, kes kannatab paanikahoogude ja eriti madala enesehinnagu all. Sellest ülesaamiseks läheb Roger salajastele kursustele, mida viib läbi keegi dr. P (Billy Bob Thornton) pidevate solvangute saatel. Koos ähvardava assistendi Lesheriga (Michael Clarke Duncan) kasutab dr. P ebaharilikke ning sageli ka ohtlikke meetodeid, kinnitades seejuures, et tema tehnikat järgides päästab ka kõige suurem nohik valla oma ”sisemise lõvi”.

Veelgi lootusetumate juhtumite seas tõuseb Roger kiiresti klassi etteotsa, leides endas koguni julgust kutsuda välja samas trepikojas elav Amanda (Jacinda Barrett), keda ta alati imetlenud on. Liiga kiire edu aga tekitab dr. P-s soovi alustada ebaausat vägikaikavedu ning ta püüab hävitada nii Rogeri töö- kui eraelu. Kutsudes appi oma uusi sõpru ja saatusekaaslasi, peab Roger end kokku võttes andma õpetajale õppetunni, mis mehele korralikult meelde jääks.

”Elumeeste kool” on lustiline komöödia, mille lavastajaks Todd Phillips (”Seksretk”, ”Starsky & Hutch”). Osades Jon Heder (”Napoleon Dynamite”), Billy Bob Thornton (”Vastik vana”), Jacinda Barrett (”Viimane suudlus”), Michael Clarke Duncan (”Ricky Bobby”), Todd Louiso (”Maod lennukis”) jt., muuhulgas ”erikülaline” Ben Stiller.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.