Horton

Horton

Horton Hears a Who

1h 26min  |  Animatsioon  |  Kinodes alates: 14.03.2008

Elas kord elevant nimega Horton, kes oli tuntud oma lennuka kujutlusvõime poolest. Ühel päeval kuulis ta appihüüet tolmukübeme pealt, mis temast tuulega mööda lendas. Kuigi Horton seda siis veel ei teadnud, asub sel tolmukübemel terve linnake nimega Kesseküla ning selle elanike päästmine saab sõbraliku elevandi elu kõige tähtsamaks ettevõtmiseks. Kuigi kaaslased ja naabrid arvavad, et Horton on hulluks läinud, jääb ta endale kindlaks: ”Elusolend on elusolend, olgu ta kuitahes pisike”.

”Horton” on üks lustakas animakomöödia ”Jääaja” tegijatelt. Eestikeelsele versioonile andsid oma hääle Priit Võigemast, Tiit Sukk, Raivo E. Tamm, Anu Lamp, Indrek Taalma, Evelin Pang, Gerli Padar, Tõnu Aav, Taavi Teplenkov, Eda-Ines Etti, Kristjan Jõekalda, Christian-Martin Lauri, Liivika Hanstin jpt. Filmi lavastasid Jimmy Hayward ja Steve Martino, eestikeelset dublaazhi juhtis Veiko Anvelt.

Coca-Cola Plazas linastub film eesti ja vene keeles! Alates 4. aprillist võib kinos "Kosmos" näha filmi ingliskeelset versiooni, peaosades Jim Carrey ja Steve Carell!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.