Jesse Jamesi tapmine argpüks Robert Fordi käe läbi

Jesse Jamesi tapmine argpüks Robert Fordi käe läbi

Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, The

2h 40min  |  Draama  |  Kinodes alates: 27.01.2008

Jesse James (Brad Pitt) oli Ameerika esimene superstaar, kellest on kirjutatud lugematuid raamatuid. Nende jaoks, keda ta oma jõuguga terroriseeris või kelle lähedasi tapnud oli, võis ta olla kurjategija, kuid sensatsioonimaiad ajalehed maalisid temast pildi kui Metsiku Lääne Robin Hoodist, kelle vaenlaseks olid raudteekompaniid nind vaeseid farmereid rõhuvad vereimejatest pankurid. Jesse’i suurimaks imetlejaks oli tollal 19-aastane Robert Ford (Casey Affleck), kelle suurimaks unistuseks oli ratsutada kunagi oma iidoli kõrval.

Aga kes oli Jesse James tegelikult? Ning kes oli Robert Ford ja kuidas suutis ta surmata lindprii, keda 10 osariigi seadusesilmad polnud tabada suutnud? Täit tõde ei tea mitte keegi.

”Jesse Jamesi tapmine argpüks Robert Fordi poolt” on Ron Hanseni samanimelise romaani alusel vändatud draama, mille lavastajaks ja stsenaristiks on Andrew Dominik (”Chopper”). Osades Brad Pitt (“Paabel”), Casey Affleck (”Kui lapsuke kaob…”), Sam Shepard (”Black Hawk Down”), Mary-Louise Parker (”Weeds”), Sam Rockwell (”Petised”) jt.

NB! Alla 12-aastastele keelatud (K-12)

TÄHELEPANU! FILM LINASTUB AINULT COCA-COLA PLAZA 2. TIPPFILMIDE NÄDALAL!

FILM ON INGLISE KEELES, ILMA EESTIKEELSE TÕLKETA!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.