Üks vapper naine

Üks vapper naine

Brave One, The

1h 59min  |  Põnevusdraama  |  Kinodes alates: 12.10.2007

Tähelepanu! Viimaseid päevi Coca-Cola Plaza ekraanil!

Populaarsel raadiohäälel Erica Bainil (Jodie Foster) on elu, mida ta armastab ning kihlatu (Naveen Andrews), keda ta jumaldab. Kõik see võetakse naiselt ühel õhtul, kui jõhkra kallaletungi tagajärjel satub Erica haiglasse, tema väljavalitu aga surnukuuri. Suutmata seda tragöödiat unustada, hakkab ta käima õhtuti mööda linna, relv käekotis, et leida üles need, kes purustasid tema maailma. Hingevaludes vaevleva naise õigluseotsingud tõmbavad endale avalikkuse tähelepanu ning pressis levivad lood anonüümsest tasujast, kes New Yorgi tänavaid öösiti jätistest puhastab. Selline lähenemine ei meeldi aga sugugi politseile.

Samal ajal, kui juurdlust juhtiv uurija Mercer (Terrence Howard) Ericale üha lähemale jõuab, peab naine küsima endalt, et kas külmaverelike kättemaks on siiski õige tee või on ta muutumas samasuguseks nagu need, keda ta õhtust õhtusse otsib? Kas kättemaks kustutab valu?

”Üks vapper naine” on haarav põnevusfilm, mille peaosas 2-kordne Oscari-võitja Jodie Foster (”Voonakeste vaikimine”, ”Paanikatuba”). Lisaks talle teevad kaasa Terrence Howard (”Kokkupõrge”), Naveen Andrews (”Teadmata kadunud”), Nicky Katt (”Surmakindel”), Mary Steenburgen (”Gilbert Grape”) jt. Lavastas Neil Jordan (”Nutumäng”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid