Väljamõeldisestki veidram

Väljamõeldisestki veidram

Stranger Than Fiction

1h 53min  |  draama-komöödia  |  Kinodes alates: 02.02.2007

KULDGLOOBUSE NOMINENT - PARIM MEESPEAOSA, KOMÖÖDIA/MUUSIKAL!

Pärast 10 aastat kestnud vaevarikast tööd on endine menukirjanik Karen Eiffel (Emma Thompson) jõudmas lõpule oima järjekordse raamatuga, millest naise enese arvates on tulemas tema karjääri parim romaan. Ainus probleem: ta peab välja mõtlema, kuidas tappa raamatu peategelane Harold Crick.

Kirjanikul pole aimugi, et Harold Crick (Will Ferrell) on täiesti reaalselt eksisteeriv maksuametnik, kes ühest hommikust alates kuuleb oma peas jutustaja häält, mis kirjeldab iga tema tegu ja ka mõtet. Harold pole sugugi rahul Kareni süngete plaanidega tema tegelaskuju varale ning püüab iga enda peas kumiseva salapärase hääle omaniku üles leida, lootuses anda loole veidi optimistlikum lõpp.

”Väljamõeldisestki veidram” on absurdimaiguline komöödia, mille stsenaariumi kirjutas Zach Helm (”Mr. Magorium’s Wonder Emporium”). Osades Will Ferrell (”Ricky Bobby”), Emma Thompson (”Armastus on see”), Dustin Hoffman (”Kohtumine Fockeritega”), Queen Latifah (”Chicago”), Maggie Gyllenhaal (”Sherrybaby”) jt. Lavastas Marc Forster (”Monster’s Ball”, ”Finding Neverland”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.