Vereteemant

Vereteemant

Blood Diamond

2h 23min  |  Põnevusfilm  |  Kinodes alates: 26.01.2007

5 OSCARI NOMINENT!

KULDGLOOBUSE NOMINENT - PARIM MEESPEAOSA, DRAAMA!

90ndate aastate Sierra Leone, vägivaldne kaos ja kodusõda. See on lugu ebaseaduslikust juveeliärist elatuvast endisest palgasõdurist Danny Archerist (Leonardo DiCaprio) ja lihtsast kalamehest Solomon Vandy’st (Djimon Hounsou). Kahe täiesti erineva taustaga mehe saatused viib kokku jaht haruldasele roosale teemantile, mis võib anda inimese elule täiesti uue suuna… või selle lõpetada.

Mängu tuleb ka idealistlik ajakirjanik Maddy Bowen (Jennifer Connelly), kes uurib Sierra Leones lokkava juveeliäri räpaseid tagamaid. Maddy abil alustavad kaks meest ohtlikku teekonda läbi mässuliste territooriumi. Archer vajab Solomoni, et see viiks ta haruldase vääriskivi juurde, Solomon aga otsib midagi palju väärtuslikumat… oma poega.

”Vereteemant” on pingeline action-põnevik, mille peaosi mängivad Leonardo DiCaprio (”Kahe tule vahel”), Djimon Hounsou (”Gladiaator”) ja Jennifer Connelly (”Piinatud geenius”). Lisaks neile teevad kaasa Michael Sheen (”Taevane kuningriik”), Arnold Vosloo (”Muumia”), David Harewood (”Separate Lies”) jt. Lavastas Edward Zwick (”Viimane samurai”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.