Hazzardi kihutajad

Hazzardi kihutajad

Dukes of Hazzard, The

1h 44min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 07.10.2005

Bo (Seann William Scott) ja Luke (Johnny Knoxville) Duke on lustijanused tembutajad, kes kihutavad mööda Hazzardi maakonna viletsaid teid, veavad laiali oma onu Jesse'i (Willie Nelson) kõrgekvaliteedilist salaviina ja naudivad kohalike iluduste meeldivat seltskonda. Sageli satuvad poisid seda tehes ka seadusega pahuksissse. Kohaliku sherifi ja selle abiliste eest põgenedes teevad nad autoga trikke, mida ise järele proovida oleks selge hullumeelsus.

Lugu läheb tõsisemaks, kui poisid avastavad, et nende naabrite maid kraabib ebaseaduslike võtetega kokku alatu magnaat Boss Hogg (Burt Reynolds). Nüüd ei jää üle muud, kui võtta appi oma võluv nõbu, osariigi kõige lühemaid shortse kandev Daisy Duke (Jessica Simpson), vajutada pedaal põhja ning anda endast kõik, et päästa Hazzardi maakond ja omaenda nahk.

"Hazzardi kihutajad" on tempokas action-komöödia, mille aluseks samanimeline 70ndate menuseriaal. Osades Seann William Scott ("Seks-retk"), Johnny Knoxville ("Jackass"), Jessica Simpson, Burt Reynolds ("Kondimurdjad"), Willie Nelson ("Saba liputab koera"), Joe Don Baker ("Walking Tall"), Lynda Carter ("Wonder Woman") jt. Lavastas Jay Chandrasekhar ("Superpatrull").


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.