Keelatud tants 3-D

Keelatud tants 3-D

Step Up 3-D

1h 47min  |  Draama, Romantika, Muusikal, Muusika  |  Kinodes alates: 24.09.2010

Filmitiim, kes vapustas publikut kassahittidega „Keelatud tants“ ja „Keelatud tants 2“, on maha saanud tantsufilmi uue järjega, mis jõuab kinolinale sedakorda 3D-versioonis! „Keelatud tants 3“ viib urbanistliku tänavatantsu rahvusvahelisele tasemele. Haarav, südameid, unistusi ja fantastilist liikumist ühendav lugu, millele lisab sügavust ja julget stiili 3D-tehnoloogia.

Luke on orvust tänavatantsija, kes teeb kõik, et säilitada oma ainsat kodu: lagunevat laohoonet New Yorgis, mis on igast ilmanurgast pärit noorte tantsijate paradiis. Tema iseäralik perekond tantsib trupis, mis kannab nime Piraadid. Selleks, et trupp ellu jääks, tuleb neil kopsaka auhinnaraha nimel osaleda parima tantsutiimi meistrivõistlustel ja üle tantsida tantsutruppe kõikjalt maailmast, nii ka oma kauaaegseid rivaale, Samuraisid. Luke viib kinopubliku kirjusse põrandaaluse tantsu maailma, otsides uut ja andekat tantsijat, kes viiks Piraadid võidule. Lõpuks leiab ta kaks tantsijat: Natalie, salapärase tänavatantsija, ja Moose’i, humoorika tegelase „Keelatud tants 2-st“, kellest nüüd on saanud värske tudeng New Yorgi ülikoolis.

Luke ei tea aga, et Natalie’l on saladus, mis ähvardab purustada nende tärkava armastuse ja kõik, mille nimel Piraadid on vaeva näinud. Piraadid panevad kokku vaat et võimatult hea tantsukava, mille Samuraid pihta panevad. Aeg on varsti otsas ja Moose kutsub appi oma vana trupi. Kas Piraadid ja MSA trupp suudavad viimasel hetkel panna kokku uue ja särava tantsukava, millega lüüa maailma parimaid tänavatantsijaid - seda tasub kindlasti vaatama tulla. Sel sügisel tantsime 3D-s!

Alates 24. septembrist Coca-Cola Plaza ja Tartu Ekraani 3D-ekraanidel!


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Jon M. Chu
Osatäitjad: Rick Malambri, Sharni Vinson, Alyson Stoner, Keith Stallworth, Kendra Andrews, Stephen Boss, Joe Slaughter


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid