Piinakamber

Piinakamber

Hurt Locker, The

2h 11min  |  Põnevusdraama  |  Kinodes alates: 23.10.2009

9 OSCARI NOMINENT s.h. parim film, lavastaja, stsenaarium ja meespeaosa!

FILMIREŽISSÖÖRIDE GILDI AUHIND!

FILMIPRODUTSENTIDE GILDI AUHIND!

KOLME KULDGLOOBUSE NOMINENT!

Sõda on põrgu. Miks siis otsustavad nii paljud mehed ikkagi sõdida? Ajal, mil sõjaväed koosnevad ajateenijate asemel vabatahtlikeist ning mehed sisenevad sõjakeerisesse täie teadlikkusega, mõjub lahingust saadav adrenaliinilaeng teinekord võimsa ja isegi sõltuvusttekitava magnetina. PIINAKAMBER on pingeline portree eriüksuslastest, kelle töö on üks maailma ohtlikumaid: lahingutingimustes pommide desarmeerimine.

Vägivaldse kokkupõrke ajal asub seersant James juhtima üht suurte kogemustega pommirühma ning üllatab kaht oma alluvat, Sanborni ja Eldridge'i sellega, et saadab neid järjekindlalt linnalahingu eluohtlikku keerisesse. Jamesi käitumine jätab mulje nagu oleks ta surma suhtes täielikult ükskõikne. Ajal, mil mehed oma uut metsikut juhti ohjata püüavad, puhkeb linnas kaos ja Jamesi tõeline pale tuleb välja viisil, mis muudab kõiki mehi igaveseks.

Filmivisionäär Kathryn Bigelow PIINAKAMBER põhineb ajakirjaniku ja stsenaristi Mark Boali isiklikul kogemusel, kes oli sellise pommirühma saatja.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Osatäitjad: Evangeline Lilly


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.