Vägivaldne minevik

Vägivaldne minevik

History of Violence, A

1h 36min  |  Põnevusfilm  |  Kinodes alates: 11.11.2005

2 OSCARI NOMINENT!

Tom Stall (Viggo Mortensen) elab rahulikku elu Millbrooki väikelinnas Indianas, nautides linnaelanike lugupidamist ja õnnelikku pereelu. Tal on armastav naine (Maria Bello), kaks last ja edukas söögikoht. Idüll puruneb ühel õhtul, kui Tom hoiab oma äris ära röövimise. Aimates hädaohtu, otsustab ta tegutseda, tappes enesekaitseks kaks eriti ohtlikku tagaotsitavat kurjategijat. Tomist saab kangelane ning sündmusega kaasnev meediatsirkus teeb ta tuntuks kogu riigis. Mees püüab naasta normaalsesse ellu, aga see pole sugugi kerge. Eriti siis, kui ilmub välja moonutatud näoga ähvardav tundmatu (Ed Harris), kes on kindel, et Tom on sama mees, kes teda minevikus alt vedas...



"Vägivaldne minevik" on meisterlavastaja David Cronenbergi ("Dead Ringers") mõtisklus vägivallast, perekonnast ja aust. Osades Viggo Mortensen ("Sõrmuste isand"), Maria Bello ("The Cooler"), Ed Harris ("Apollo 13"), William Hurt ("Küla") jt.

Tähelepanu! Film on alla 14-aastastele keelatud! Filmi ei soovitata nõrganärvilistele. Filmis võib esineda shokeerivaid ja intensiivseid stseene!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.