Väga pikk kihlus

Väga pikk kihlus

Very Long Engagement, A

2h 13min  |  Romantiline draama  |  Kinodes alates: 04.02.2005

2 OSCARI NOMINENT!

Esimene maailmasõda on jõudmas lõpule, kui Mathilde (Audrey Tautou) kuuleb, et tema kihlatu Manech (Gaspard Ulliel) on üks viiest sõdurist, kes saadeti sõjatribunali otsusega eikellegimaale prantsuse ja saksa vägede vahele... ehk siis peaaegu kindlasse surma.

Kuna Mathilde ei kavatse leppida mõttega, et on armastatu igaveseks kaotanud, asub ettevõtlik naine erakordsele teekonnale, et selgitada välja oma kihlatu saatus, abiks talle omane kangekaelne optimism ja lootusrikkus. Teel olles saab ta abi neilt, kes on nõus teda aitama, ega tee välja neist, kes temasse halvasti suhtuvad.



"Pikk kihlus" on suurejooneline armastusdraama, mille aluseks on Sebastien Japrisot' romaan "Un long dimanche de fianēailles". Filmi lavastajaks ja kaastsenaristiks on Jean-Pierre Jeunet ("Amélie", "Kadunud laste linn") ning peaosas Audrey Tautou ("Amelié"). Lisaks talle teevad kaasa Gaspard Ulliel ("Hundi vennaskond"), Dominique Bettenfeld ("Purpurjõed"), Dominique Pinon ("Amélie"), Tcheky Karyo ("Dobermann"), Jodie Foster ("Paanikatuba") jt.

PRANTSUSE KEELES, EESTI- JA VENEKEELSETE SUBTIITRITEGA.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.