Fame

Fame

1h 46min  |  Muusikal  |  Kinodes alates: 25.09.2009

1980. aastal Oscari pälvinud filmi FAME uusversioonis jälgitakse nelja aasta vältel andekaid tantsijaid, lauljaid, näitlejaid ja kunstnikke New Yorgi Kujutavate Kunstide koolis - loomingulisel kasvulaval, kus kõikvõimaliku taustaga õpilased saavad võimaluse teostada unistusi ning jõuda käegakatsutava ja kestva kuulsuseni, mille saavutamiseks on tarvis ainult andekust, pühendumust ja ränka tööd.

Äärmiselt konkurentsitihedas õhkkonnas, saatjaiks kahtlused-kõhklused, pannakse iga õpilase kirg alatasa proovile. Lisaks kunstilistele eesmärkidele peavad noored hakkama saama ka keskkoolielu virrvarri, koolitööde, sõprussuhete, romantika ja eneseavastustega. Samal ajal, kui iga õppur isikliku kuulsusehetke poole püüdleb, selgub ka see, kes neist on edu saavutamiseks loomuldasa andekas ja piisavalt distsiplineeritud. Sõprade ja kaasõpilaste toel selgub, kes neist jõuab kuulsuseni...

Osades Asher Book (Marco), Kristy Flores (Rosie), Paul Iacono (Neil), Paul McGill (Kevin), Naturi Naughton (Denise), Kay Panabacker (Jenny), Kherington Payne (Alice), Collins Pennie (Malik), Walter Perez (Victor) ja Anna Maria Perez de Tagle (Joy).

Õpetajad Debbie Allen (direktor Angela Simms), Charles S Dutton (Alwin Dowd), Kelsey Grammer (Joel Cranston), Megan Mullally (Fran Rowan) ja Bebe Neuwirth (Lynn Kraft).

Režissöör Kevin Tancharoen, stenaristid Allison Burnett ja Aline Brosh McKenna.


Levitaja: ACME FILM OÜ


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid